Flitsende start van jouw carrière!

Binnen no time een cv om u tegen te zeggen door onze unieke combinatie van persoonlijke begeleiding, trainingen en (tijdelijke) opdrachten! Voor je het weet, ben jij young professional in de IT!

IT Traineeship

Untitled Session5584
De wereld van IT

De IT-sector bestaat uit zoveel meer dan alleen programmeren! Technologie is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, en precies dat opent een wereld van mogelijkheden voor jou. Ontdek de veelzijdigheid van IT met onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk het traineeship

Untitled Session5335
IT Traineeship
Untitled Session5837
Untitled Session5710
“We hebben samen gezocht naar een opdrachtgever die goed bij me past, en ik kreeg uitstekende begeleiding bij het voorbereiden en voeren van de sollicitatiegesprekken. En met succes!”

Julia van de Glind

Trainee
“De tweewekelijkse trainingen op kantoor houden mij écht verbonden met het bedrijf en mijn medetrainees! Een enorme plus.”

Lars Osinga

Trainee
“Kansen krijgen, grijpen en creëren. Zo omschrijf ik mijn eerste jaar als trainee bij The Trainee Company in een notendop. Dat belooft wat voor de toekomst! Ik kijk er enorm naar uit”

Lotte Kok

Trainee
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
De weg naar succes
Aanmelden

Doe het op jouw manier! Vacature, open sollicitatie of benader ons op LinkedIn

Kennismaken

Binnen één werkdag krijg je van ons een belletje!

Testen

Met een assessment checken wij jouw potentie

Solliciteren

Samen gaan we kijken of er een match is

Tekenen

Het contract is het startsein van jouw flitsende carrière!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen