Flitsende start van jouw carrière!

Binnen no time een cv om u tegen te zeggen door onze unieke combinatie van persoonlijke begeleiding, trainingen en opdrachten! Voor je het weet, ben jij young professional in de IT!

bekijk traineeship
plan een kennismaking
Trainee finance heeft voeten op bureau

Informatie manager schrijft noties op
De wereld van IT

De IT-sector bestaat uit zoveel meer dan alleen programmeren! Technologie is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, en precies dat opent een wereld van mogelijkheden voor jou. Ontdek de veelzijdigheid van IT met onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk het traineeship

Trainee houdt tas vast
Trainee it houdt computer muizen vast
Keeley Huynh recruiter
Persoon uitdienst part 4
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
“Wat ik zo positief vind aan The Trainee Company, is dat je achtergrond er totaal niet toe doet! Ze zijn altijd in staat om een passende plek te vinden die perfect aansluit bij jouw kennis en je tegelijkertijd uitdaagt om te blijven ontwikkelen.”

Tom Claassen

Trainee
“Bij The Trainee Company heb ik als recruiter de mogelijkheid om niet alleen aan mijn eigen professionele ontwikkeling te werken, maar ook bij te dragen aan de persoonlijke groei van een trainee. ”

Keeley Huynh

Recruiter
“Je wordt in het diepe gegooid, maar hebt altijd nog een kant om naartoe te zwemmen of een zwemband om op te leunen. Deze zekerheid zorgt ervoor dat ik alles eruit haal wat erin zit!”

Daan Lommers

Trainee
De weg naar succes
Aanmelden

Doe het op jouw manier! Vacature, open sollicitatie of benader ons op LinkedIn

Kennismaken

Binnen één werkdag krijg je van ons een belletje!

Testen

Met een assessment checken wij jouw potentie

Solliciteren

Samen gaan we kijken of er een match is

Tekenen

Het contract is het startsein van jouw flitsende carrière!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen