Flitsende start van jouw finance carrière!

Binnen no time een cv om u tegen te zeggen door onze unieke combinatie van persoonlijke begeleiding, trainingen en (tijdelijke) opdrachten! Voor je het weet, ben jij young professional in finance!

Bekijk traineeships
Plan kennismaking
Untitled Session5885
Untitled Session5710
De wereld van finance

De financiële sector bestaat uit zoveel meer dan alleen maar cijfers! Geld is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, en precies dat opent een wereld van mogelijkheden voor jou. Ontdek de veelzijdigheid van finance met onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

Bekijk het traineeship

Untitled Session5425
Untitled Session5990
Untitled Session5837
Untitled Session5710
“Je wordt in het diepe gegooid, maar hebt altijd nog een kant om naartoe te zwemmen of een zwemband om op te leunen. Deze zekerheid zorgt ervoor dat ik alles eruit haal wat erin zit!”

Daan Lommers

Trainee
“Na twijfelen over mijn volgende stap na mijn studie, ben ik begonnen bij The Trainee Company. Vanaf moment één voelde het gewoon goed: persoonlijk contact, platte structuur en jij als individu, geen nummer!”

Bart Hendriks

Trainee
“Kansen krijgen, grijpen en creëren. Zo omschrijf ik mijn eerste jaar als trainee bij The Trainee Company in een notendop. Dat belooft wat voor de toekomst! Ik kijk er enorm naar uit”

Lotte Kok

Trainee
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
De weg naar succes
Aanmelden

Doe het op jouw manier! Vacature, open sollicitatie of benader ons op LinkedIn

Kennismaken

Binnen één werkdag krijg je van ons een belletje!

Testen

Met een assessment checken wij jouw potentie

Solliciteren

Samen gaan we kijken of er een match is

Tekenen

Het contract is het startsein van jouw flitsende carrière!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen