Start met talent, zonder de zoektocht

Vandaag onze trainee, morgen jouw collega

Plan kennismaking
Trainee houdt tas vast

Hier maken onze trainees al het verschil

Trainee IT belt
Een match die écht past

Versterk jouw team met jong talent dat niet kan wachten om bij je aan de slag te gaan. Onze trainees hebben niet alleen de benodigde kennis en kunde, maar we zorgen bovenal dat de klik er met je team en organisatie. En zonder te zoeken: van werving en selectie tot opleiding en coaching, het wordt allemaal voor je geregeld.

plan kennismaking

Trainees van TTC.

Altijd een goede keuze.

Profiel én potentie

Een TTC’er herken je meteen: ze zijn leergierig, proactief en communicatief vaardig. Daar selecteren en coachen we ze op. Vaardigheden kun je leren en dat doen ze zeker. Jij krijgt jong talent dat meteen past in je team en organisatie.

Binden van jong talent

Talent binden aan jouw team en organisatie is nog moeilijker dan het juiste talent vinden. Van onze trainees treedt 85% na twee jaar bij de klant in dienst. Op deze manier ontvang je niet alleen een dosis frisse energie, maar ook nieuwe ideeën en actuele kennis.

Volledige ontzorging

Geen snelle plaatsing, maar een échte duurzame match. Wij hebben de beste talenten voor jou al gevonden. Van werving en selectie tot opleiding en coaching. Wij regelen alles. Vanaf dag één heb je een persoonlijk contactpersoon die met je meedenkt.

Trainees proosten met koffie
Trainee IT neemt telefoon op
Trainee houdt tas vast
“Dankzij de trainingen binnen het traineeship heeft onze trainee aanzienlijke vooruitgang geboekt binnen de functie en is met ingang van 2024 in vaste dienst bij ons getreden.”

Hans de Bruijn

Gemeente Huizen
“Open communicatie, korte lijntjes en meedenken. Dat vat de samenwerking die ik in een aantal trajecten met The Trainee Company heb gehad goed samen. ”

René Bloot

Gemeente Den Haag
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
TTC DEEL 34034
Trainees die jou vooruit helpen

Young professionals klaarstomen met up-to-date kennis en kunde om direct je team te versterken, dat is wat we doen. Maar belangrijker nog: we gaan voor de duurzame klik. Het vinden van de ideale mix tussen het juiste profiel en persoonlijkheid. Onze talenten zijn flexibel, proactief, communicatief sterk en staan open voor elke uitdaging. En het mooie is: na twee jaar neem je de trainee kosteloos over en bij 85% van onze trainees gebeurt dit ook. Stop met zoeken, we hebben het juiste talent voor jouw team al gevonden.

Kennismaken
Vandaag de perfecte match van morgen
Kennismaken

Zijn wij een match? We komen graag bij jou langs om de verwachtingen en behoeften af te stemmen.

Matchen

Een samenwerkingsverband aangepast aan jouw behoeften, van detavaste tot tijdelijke constructies, waarbij we altijd nauw contact houden.

Samen winnen

Wij verzorgen het volledige wervings- en selectieproces met een kwaliteitsborging in de vorm van een analytische test. Zo bouwen we aan de strategische personeelsplanning van jouw team en organisatie.

Werken met The Trainee Company.

Altijd een goede keuze.

1700+ Jonge talenten
300+ Organisaties gingen je al voor
4000+ Behaalde certificaten

De specialismes van TTC

Untitled Session5710
Overheid & Beleid
Voeten op bureau
Business & IT
Young professional houdt USB-stick vast
Cloud, Infra & Beheer
Untitled Session5885
Data & Analytics
Untitled Session5885
Finance & Control
gespiegeld
Start met talent, zonder de zoektocht

Verduurzaam jouw team en organisatie met de talenten van morgen.

plan kennismaking
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen