Wij zijn dé partner om jong talent te binden

Wij begrijpen de markt van gister, vandaag en morgen. Deze kennis brengen wij over op onze young professionals, zodat zij klaar zijn om waarde toe te voegen aan jouw organisatie!

Plan kennismaking
Trainee houdt tas vast
Trainee IT belt
Op zoek naar een match die écht past

The Trainee Company verbindt afgestudeerden met de professionele wereld, via persoonlijke begeleiding en trainingen om hen snel klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Onze persoonlijke betrokkenheid staat centraal, altijd op zoek naar de perfecte match!

Ambitieuze young professionals
Persoonlijk contact vormt de basis
Samenwerking op maat
plan kennismaking
Samenwerking aangaan?
De ultieme
win-win situatie

Jij hebt openstaande vacatures, wij hebben de young professionals van de toekomst met een sterk verlangen om zichzelf verder te ontwikkelen. Klinkt als de perfecte match? Zeker weten!

Wij regelen alles van werving en selectie tot opleiding en training. Met ons aan jouw zijde kun je vertrouwen op een persoonlijke, professionele en toegewijde aanpak. Samen bouwen we aan een krachtig en getalenteerd team dat waarde toevoegt aan jouw organisatie en de uitdagingen van de toekomst aankan.

Plan kennismaking
Trainees proosten met koffie
Trainee IT neemt telefoon op
Trainee houdt tas vast
“Dankzij de trainingen binnen het traineeship heeft onze trainee aanzienlijke vooruitgang geboekt binnen de functie en is met ingang van 2024 in vaste dienst bij ons getreden.”

Hans de Bruijn

Gemeente Huizen
“Open communicatie, korte lijntjes en meedenken. Dat vat de samenwerking die ik in een aantal trajecten met The Trainee Company heb gehad goed samen. ”

René Bloot

Gemeente Den Haag
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
Vandaag de perfecte match van morgen
Kennismaken

Zijn wij een match? We komen graag bij jou langs om de verwachtingen en behoeften af te stemmen.

Matchen

Een samenwerkingsverband aangepast aan jouw behoeften, van detavaste tot tijdelijke constructies, waarbij we altijd nauw contact houden.

Samen winnen

Wij verzorgen het volledige wervings- en selectieproces met een kwaliteitsborging in de vorm van een analytische test. Zo heb jij fris talent zonder de zoektocht!

gespiegeld
Let's connect!

We gaan graag met je in gesprek!

plan kennismaking
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen