Wij zijn dé partner om jong talent te binden

Wij begrijpen de markt van gister, vandaag en morgen. Deze kennis brengen wij over op onze young professionals, zodat zij klaar zijn om waarde toe te voegen aan jouw organisatie!

Plan kennismaking
Untitled Session5752
Untitled Session5643
Op zoek naar een match die écht past

The Trainee Company verbindt afgestudeerden met de professionele wereld, via persoonlijke begeleiding en trainingen om hen snel klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Onze persoonlijke betrokkenheid staat centraal, altijd op zoek naar de perfecte match!

Ambitieuze young professionals
Persoonlijk contact vormt de basis
Samenwerking op maat
plan kennismaking
Samenwerking aangaan?
De ultieme
win-win situatie

Jij hebt openstaande vacatures, wij hebben de young professionals van de toekomst met een sterk verlangen om zichzelf verder te ontwikkelen. Klinkt als de perfecte match? Zeker weten!

Wij regelen alles van werving en selectie tot opleiding en training. Met ons aan jouw zijde kun je vertrouwen op een persoonlijke, professionele en toegewijde aanpak. Samen bouwen we aan een krachtig en getalenteerd team dat waarde toevoegt aan jouw organisatie en de uitdagingen van de toekomst aankan.

Plan kennismaking
Untitled Session4938
Untitled Session5837
Untitled Session5990
Untitled Session5335
“Bij The Trainee Company heb je de vrijheid om je werk in te vullen en persoonlijk te groeien. De collega's zijn altijd behulpzaam en dat maakt de werksfeer top!”

Belinda van Nifterik-Bos

Senior Recruiter
“Kansen krijgen, grijpen en creëren. Zo omschrijf ik mijn eerste jaar als trainee bij The Trainee Company in een notendop. Dat belooft wat voor de toekomst! Ik kijk er enorm naar uit”

Lotte Kok

Trainee
“Na twijfelen over mijn volgende stap na mijn studie, ben ik begonnen bij The Trainee Company. Vanaf moment één voelde het gewoon goed: persoonlijk contact, platte structuur en jij als individu, geen nummer!”

Bart Hendriks

Trainee
“We hebben samen gezocht naar een opdrachtgever die goed bij me past, en ik kreeg uitstekende begeleiding bij het voorbereiden en voeren van de sollicitatiegesprekken. En met succes!”

Julia van de Glind

Trainee
Samenwerkings-
proces
Kennismaken met TTC

Wij vertellen graag meer over de inhoud van onze traineeships. Met onze specifieke ontwikkelprogramma's op het gebied van Finance, Data en IT hebben we een beproefde aanpak die we van tevoren met jullie doornemen. Zo zorgen we ervoor dat de verwachtingen van beide kanten helemaal op elkaar zijn afgestemd.

De perfecte match

Zodra we elkaar hebben leren kennen, zetten we graag onze kennis en ervaring in om een kandidaat voor te stellen die perfect past qua studieachtergrond, persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden. Uiteraard is het mogelijk om een kennismaking in te plannen met een trainee zodat we met elkaar de perfecte match hebben.

Opleiding, coaching en begeleiding

Tijdens het opleidingsprogramma leggen we een flinke focus op trainingen volgen, certificaten behalen en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk houden we ook nauw contact met jullie als opdrachtgevers om te achterhalen waar de behoefte ligt op dit gebied.

Untitled Session4743
Werken bij TTC?

Neem het heft in eigen handen en geef jouw carrière een flitsende start!

Ga naar vacatures
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen