Ga terug
TTC aan het woord

Het woord aan onze interne teams – Accountmanagers Finance & Control

Young professionals zitten op bank 2

Hoe gaat het er binnen The Trainee Company aan toe? Wat voor soort afdelingen zijn er allemaal? Wat is hun passie en drijfveer? Om een kijkje te geven in de keuken van The Trainee Company, geven we het woord aan onze eigen interne teams. Vandaag vertellen de accountmanagers voor het Finance & Control Traineeship over hun motivatie en werkzaamheden.

Wij zijn de Accountmanagers van het Traineeship Finance & Control. Dagelijks zitten wij aan tafel bij de leukste opdrachtgevers en spreken wij financials door het hele land. Van de CFO van een Multinational tot het financieel hoofd van een provincie, wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste kansen en ontwikkelingen in de financiële wereld.

Jouw carrièredoel op nummer 1

Bij ons staat de deur altijd open voor een gesprek. Zo kunnen we samen kijken wat jouw kwaliteiten, wensen en doelen zijn binnen het traineeship van The Trainee Company. Wat wil je leren? Wat wil je uit het traineeship halen? Waar ben je goed in? Waar liggen je interesses? Allemaal vragen die wij stellen om de perfecte opdracht voor jou te vinden in de financiële branche.

Financiële voelsprieten

Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om business controller te worden bij een commerciële organisatie? Of project controller bij een gemeente? Terwijl jij je verder ontwikkelt door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten, trekken wij de wijde wereld. Met jouw input, ons netwerk en de voelsprieten die wij hebben ontwikkelt voor baankansen gaan we voor jou de beste baan scoren!

Tess Stevens account manager Finance
Benieuwd naar onze traineeships finance & control?

Ontdek de veelzijdigheid van onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk traineeship
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen