Ga terug
Vraag

Welke trainingen, masterclasses en certificaten horen binnen het vakgebied Data?

Antwoord

In het eerste jaar van ons programma duik je in de wereld van data en krijg je de kneepjes van het vak onder de knie door het behalen van certificaten en het volgen van diverse trainingen en masterclasses. De certificaten die je gaat behalen zijn Python, SQL, Azure, Power Bi en Scrum Master. Maar dat is nog niet alles! We zetten ook vol in op jouw persoonlijke groei, met sessies over personal branding, communicatie- en gesprekstechnieken en presentatievaardigheden.

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen