Ga terug
Vraag

Welke trainingen, masterclasses en certificaten horen binnen het vakgebied Business & IT?

Antwoord

In het eerste jaar van ons programma duik je in de wereld van business & IT en krijg je de kneepjes van het vak onder de knie door het behalen van certificaten en het volgen van diverse trainingen en masterclasses. De certificaten die je gaat behalen zijn AZURE, MOS Outlook, MOS Excel, Lean, SCRUM en ITIL. In het tweede jaar behaal je certificaten voor BiSL, Agile PM en en is er ruimte om zelf te kiezen waar jij je verder in wilt ontwikkelen!

Wat betreft de masterclasses kun je denken aan boeiende sessies over Power Bi, Verandermanagement, Blockchain Basics en Informatiemanagement. Maar dat is nog niet alles! We zetten ook vol in op jouw persoonlijke groei, met sessies over personal branding, communicatie- en gesprekstechnieken en presentatievaardigheden.

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen