The Trainee Company Talent Program

Je bent net HBO of WO afgestudeerd en staat op het punt om jouw carrière te starten in een eerste baan, maar waar begin je dan? Misschien wil je wel een compleet andere richting inslaan dan jouw studierichting, maar weet je nog niet goed wat bij jou past en waar je met jouw achtergrond terecht kan. Dan ben je bij The Trainee Company aan het juiste adres.

Lees meer het talent program
Of neem contact op
Afgestudeerde met laptop op bank

Talent Program

Je weet misschien nog niet wat voor carrière precies bij jou past, maar wat je wel zeker weet is het volgende:

Jij:

  • Bent talentvol en hebt veel ambitie;
  • Wil elke dag het beste uit jezelf halen en iets doen waarbij jouw talenten perfect tot uiting komen;
  • Wil van betekenis kunnen zijn bij gave bedrijven;
  • Hoopt een gave baan te vinden bij een bedrijf die jou helpt dit waar te maken!

Als jij je in bovenstaande herkent en je beschikt over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, dan past The Trainee Company Talent Program perfect bij jou!

Jij zelf, niet jouw studierichting, bepaalt jouw succes

Het IT Traineeship bestaat uit een interne en een externe periode. Je start met de interne periode bij ons op kantoor in Bunnik, waarin je de basis legt voor jouw IT carrière. Je leert in de theorie en in de praktijk om organisaties te helpen bij diverse IT uitdagingen.

Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin jij het beste uit jezelf kunt halen en zorgen ervoor dat jij binnen no-time een echte IT Professional bent. Zie dit als een soort talent academie. Je start samen met andere future talents in een IT Traineeship waarin je je in een razendsnel tempo ontwikkelt tot een IT Professional die van toegevoegde waarde is bij gave organisaties! Je wordt persoonlijk begeleid, ook wanneer je bij een opdrachtgever zit. Samen bepalen we hoe jij je ontwikkelt, maar hoe snel je gaat bepaal jij zelf.

Je krijgt ontzettend veel mogelijkheden om jouw eigen pad te volgen. Ontwikkel jij je na het Traineeship bijvoorbeeld verder tot Senior IT Professional, applicatiebeheerder of is uiteindelijk een rol als IT (project)manager toch meer voor jou weggelegd? Bij The Trainee Company helpen we je om de richting op te groeien die jou het meeste aanspreekt.

De perfecte talent academie voor jouw startersfunctie in IT

Een afgeronde HBO of WO studie vinden we belangrijk, de richting niet. We vinden je vaardigheden, talent en ambitie veel interessanter. Op deze website kan je veel verhalen lezen van collega’s die vanuit de meest uiteenlopende studierichtingen in ons talent ontwikkelprogramma hun IT-carrière zijn gestart.

Zo hebben we collega’s die veel verschillende studies hebben gedaan. En jij bent met zo’n studie dus ook van harte welkom. Graag gaan we in gesprek over jouw ervaring.

Neem contact op

Kickstart nu jouw carrière

De IT is een dynamische, snelgroeiende wereld waarin je veel meer kunt doen dan je wellicht in eerste instantie zou denken. Er is veel behoefte aan meer dan alleen technische mensen! Ben jij dat echte talent waar wij naar op zoek zijn? Geef dan hieronder je interesse aan!

Solliciteer direct
Young profesional loopt met laptop onder arm
Trainee houdt tas vast
“We hebben samen gezocht naar een opdrachtgever die goed bij me past, en ik kreeg uitstekende begeleiding bij het voorbereiden en voeren van de sollicitatiegesprekken. En met succes!”

Julia van de Glind

Trainee
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen