Ga terug
Fun

The Trainee Company’s Beach Party: Zon, Zee en Succes!

Trainee IT bedrijfsuitje strand

Op 16 september vond het eerste bedrijfsfeest van The Trainee Company plaats! Het was een heerlijke zomerdag aan de kust, en de combinatie van de zon, zee en zand zorgde voor een ontspannen sfeer.

Bij aankomst werd iedereen hartelijk verwelkomd met frisse drankjes, een bedrijfspresentatie en was de locatie aangekleed in The Trainee Company stijl. Er waren strandstoelen en staantafels geplaatst om iedereen te voorzien van de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Het alles werd begeleid door een dj die de meest zomerse tunes stond te draaien.

In de middag waren er verschillende teambuildingactiviteiten georganiseerd zoals beachvolleybal, steppen in de duinen en raften. Deze activiteiten brachten de trainees en medewerkers dichter bij elkaar en versterkten de onderlinge banden. Daarnaast waren er ook solo-activiteiten georganiseerd zoals kitesurfen en schilderen!

Lachende trainee bedrijfsuitje

Na de middagactiviteiten was er een uitgebreide barbecue geregeld met aansluitend een feest. De sfeer zat er goed in met de opzwepende muziek en een dansvloer direct aan het strand! Iedereen dansten en vierden samen, genietend van de gezellige sfeer. Het was een mooie gelegenheid om te ontspannen en de successen van The Trainee Company te vieren.

Dit bedrijfsfeestje voor The Trainee Company was niet alleen een gelegenheid om te ontspannen en te genieten, maar ook een kans voor trainees en medewerkers om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Het versterkte de teamgeest en liet positieve herinneringen achter die de banden tussen collega's versterken en de bedrijfscultuur verrijken. Het was een succesvolle viering van de The Trainee Company!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen