Ga terug
Nieuws

The Trainee Company neemt Talent Masters over

Pennen op bureau

The Trainee Company heeft in oktober 2023 met trots Talent Masters in haar organisatie opgenomen. Naast de bestaande IT traineeships voor HBO en WO afgestudeerden, breidt The Trainee Company haar focus uit naar MBO afgestudeerden. Hiermee anticipeert het bedrijf op de groeiende vraag naar divers jong talent en de veranderende behoeften van haar klanten. Momenteel biedt The Trainee Company traineeships aan in Data, Business & IT, en Finance voor HBO en WO afgestudeerden. Met de toevoeging van MBO traineeships in IT, gericht op Cloud, Infra en Beheer, streeft het bedrijf naar het vervullen van haar missie: dé toonaangevende traineepartij van Nederland zijn, die de brug slaat tussen afstuderen en het starten van een succesvolle carrière. Omdat The Trainee Company zich exclusief richt op trainees, begrijpt het bedrijf als geen ander wat deze doelgroep nodig heeft aan begeleiding en opleiding.

Inschakelen op de arbeidsmarkt

Martijn Blok, CEO van The Trainee Company, licht de overname toe: "We hebben jarenlang succes geboekt in het opleiden van HBO- en WO-trainees. We zien bij onze huidige klanten een groeiende vraag naar afgestudeerde MBO'ers, en met de overname van Talent Masters kunnen we aan deze vraag voldoen. We hebben ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren, en met de schaalgrootte die we hiermee bereiken, kunnen we nog succesvoller zijn voor zowel klanten als trainees."

Groeikansen

Peter van der Meij, oprichter van Talent Masters, voegt eraan toe: "Deze overname opent de deur voor afstuderende MBO’ers om zich verder te ontwikkelen in een grotere organisatie met bijbehorende kansen. Naast het bestaande IT-opleidingsprogramma van Talent Masters kunnen zij zich nu verder ontwikkelen op het gebied van Cloud, Infra en Beheer. Ik ben verheugd dat we onze klanten een breder dienstenaanbod kunnen bieden en dat er meer groeikansen zijn voor afgestudeerde MBO’ers."

Start jouw IT carrière in Cloud, Infra en Beheer

Een flitsende start van jouw carrière in IT. Binnen no time een cv om u tegen te zeggen door onze unieke combinatie van persoonlijke begeleiding, trainingen en (tijdelijke) opdrachten!

De IT-sector bestaat uit zoveel meer dan alleen programmeren! Technologie is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, en precies dat opent een wereld van mogelijkheden voor jou. Ontdek de veelzijdigheid van IT met onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen