Ga terug
Tips & Tricks
Inspiratie

Ontdek de voordelen van een inhousedag

Trainees op strand

Je bent net afgestudeerd en de wereld ligt aan je voeten. Maar waar moet je beginnen? De keuzes lijken grenzeloos, of je bent nog op zoek naar wat écht bij je past. Laat ons je begeleiden tijdens onze inhousedag! Maar is dit voor jou de juiste stap? Wij hebben de voordelen van het bijwonen van zo'n dag op een rijtje gezet.

Ontmoet het team en de trainees

Tijdens een inhousedag krijg je de kans om kennis te maken met het team achter The Trainee Company en de huidige trainees. Compleet volgens het principe show, don’t tell. Ze delen graag hun ervaringen en verhalen over hoe ze zijn gegroeid binnen het bedrijf. Uiteraard mag je ze ook het hemd van het lijf vragen.

Verken de bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur is van groot belang bij je keuze voor een werkgever. Tijdens de inhousedag krijg je de kans om te zien hoe het er echt aan toegaat binnen The Trainee Company. Is de sfeer informeel en collegiaal, of juist meer formeel en gestructureerd? Deze dag geeft je inzicht in de cultuur en waarden van het bedrijf. Schroom vooral niet om hiernaar te vragen tijdens het speeddaten.

Ontdek de traineeships

The Trainee Company biedt traineeships in verschillende vakgebieden, van Finance tot Business & IT en Data. Tijdens de inhousedag leer je meer over deze traineeships en welke het beste bij jouw interesses en ambities passen. Je kunt vragen stellen en bespreken welke mogelijkheden er zijn om door te groeien binnen je gekozen vakgebied.

Ontwikkel je netwerk

Een inhousedag is een uitgelezen kans om je professionele netwerk uit te breiden. Je ontmoet niet alleen mede-deelnemers, maar ook de medewerkers van The Trainee Company en andere aanwezige trainees. Het opbouwen van deze relaties kan waardevol zijn voor je toekomstige carrière.

Krijg antwoorden op je vragen

Deze dag is jouw kans om alle vragen te stellen die je hebt over traineeships, carrièrepaden en groeimogelijkheden. Het team van The Trainee Company staat klaar om je te voorzien van waardevolle inzichten en advies.

Een inhousedag bij The Trainee Company is een investering in je toekomst. Het biedt een unieke kans om je horizon te verbreden, je carrièrevooruitzichten te verkennen en je te omringen met gelijkgestemden. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je hier in voor de volgende inhousedag en start je carrière op de best mogelijke manier!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen