Ga terug
Business & IT
Inspiratie

Ontdek de mogelijkheden van Cloud, Infra & Beheer binnen ons traineeship!

Young professional houdt USB-stick vast

Een traineeship is de uitgelezen kans om hands-on ervaring op te doen en je carrière een flitsende start te geven. Binnen het Traineeship Cloud, Infra en Beheer gaan enthousiaste en ambitieuze afgestudeerde zich verdiepen in de wereld van digitale infrastructuur. Maar wat houdt dit in? En in wat voor functies kom je dan terecht?

Verschillende mogelijkheden

In de wereld van IT heb je veel verschillende soorten functies, zo zijn er bijvoorbeeld systeembeheerders, functioneel beheerders, servicedeskmedewerkers en netwerkbeheerders. Allemaal functies die je zou kunnen vervullen binnen het Data, Infra & Beheer traineeship. Waar zij zich mee bezighouden? Het onderhouden en beheren van de IT-omgeving van een bedrijf. Dit kan gaan om de hardware, software, IT-resources of de meer service-gerelateerde kant waarin je klanten helpt met IT-vragen en -problemen.

In het geval van een Functioneel Beheerder verdiep jij je in een IT-programma, zoals Microsoft 365, informeert en adviseert andere medewerkers over het gebruik, stel je gebruikershandleidingen op, doe je onderzoek naar nieuwe IT-systemen en identificeer je problemen en bedreigingen die je actief oplost.

Benieuwd naar alle mogelijke functies? Klik dan hier.

Private, public en hybride

Je kan naast het beheren van de IT-infrastructuur, ook aan de slag met Cloud beheer. Hieronder vallen tools, processen en strategieën, die gebruikt worden om de services en resources binnen de private, public of hybride Cloud te beheren. In het verlengde daarvan ligt ook het onderhouden van cloudoplossingen. Hieronder valt bijvoorbeeld het beheer en onderhoud van bedrijfssoftware of automatiseringsoplossingen die door een externe partij via het internet worden aangeboden.

Of je nu al precies weet dat je Cloud engineer wil worden, nog twijfelt tussen systeem- of netwerkbeheerder of nog zoekende bent, bij het traineeship Cloud, Infra & Beheer gaan we op zoek naar de functie die aansluit op jouw vaardigheden en past bij jouw ambities.

Wil jij graag meer weten over het traineeship? Ga in gesprek met één van onze recruiters! Mail naar info@thetraineecompany.nl of bel  (088) 02 80 860.

Young professional vacature data engineer
Wil je starten met jouw traineeship?

Ontdek de veelzijdigheid van IT en kom erachter waar jij energie van krijgt!

Bekijk traineeship
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen