Ga terug
Nieuws

Nieuw traineeship alert! – Overheid & Beleid

Trainee houdt tas vast

New kid on the block! Het traineeship Overheid & Beleid gaat zich vanaf 1 mei aansluiten bij onze andere traineeships Business & IT; Cloud, Infra & Beheer; Data & Analytics en Finance & Control. Hét traineeship om carrière te maken in de publieke sector.

Kansen voor jouw carrière

De publieke sector biedt een breed scala aan mogelijkheden, van beleidsvorming tot operationele taken en van verandermanagement tot duurzaamheidsinitiatieven. Ben je geïnteresseerd in het werken op landelijk, regionaal of lokaal niveau?

Ons nieuwe traineeship zal een brug slaan tussen de expertise die we al bieden op het gebied van IT, Data en Finance, en de uitdagingen op het gebied van bedrijfs- en beleidsvoering binnen andere afdelingen van de overheid. Denk hierbij aan opdrachtgevers zoals ministeries, gemeenten en overkoepelende organisaties zoals de Belastingdienst.

Het traineeship zal starten net als elke andere - een tweeweekse onboarding vol trainingen op soft en hard skills. Hierna ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en heb je regelmatig terugkomen dagen om jezelf te blijven ontwikkelen en te netwerken met je medetrainees. Om te zorgen dat jij alles uit je traineeship haalt, wordt je gekoppeld aan je people manager die regelmatig met jou contact heeft om je ontwikkelpad verder uit te stippelen.

Kansen voor jouw team

Het talent van de nieuwe generatie, zonder de zoektocht. Wij zorgen voor een match op basis van kennis, kunde en klik, waarbij we een duurzame samenwerking garanderen. Al onze trainees worden geselecteerd op basis van hun proactieve houding, leergierigheid en communicatieve vaardigheden.

We bieden hen niet alleen trainingen en masterclasses aan om hun vaardigheden verder te ontwikkelen, maar garanderen ook dat ze een waardevolle toevoeging zijn voor jouw team en organisatie, met een frisse kijk en een sterke betrokkenheid. En het mooie is: na twee jaar neem je de trainee kosteloos over en bij 85% van onze trainees gebeurt dit ook.

gespiegeld
Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Overheid & Beleid?

Wil jij een flitsende start van je carrière binnen de overheid? Solliciteer dan snel! Wil jij een trainee toevoegen aan jouw team? Plan een kennismaking!

bekijk traineeship
plan kennismaking
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen