Ga terug
Fun
Inspiratie

Hoe Python programmeren bijdraagt aan sportief succes in de TTC Sportchallenge

Trainee finance heeft voeten op bureau

Bij The Trainee Company zijn we trots op onze veelzijdige teamleden, die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook op sportief vlak. Dit jaar is het weer zover: de TTC Sportchallenge staat op het programma! Teams van onze medewerkers nemen het tegen elkaar op in diverse sporten, van padel en hardlopen tot zwemmen. Het is een spannende tijd waarin we zowel fysieke als mentale kracht zien.

Programmeren & sporten

Een bijzonder verhaal dit jaar komt van Guy Veenhof, onze Data Trainee, die zijn expertise in Python heeft ingezet om een sportieve uitdaging te overwinnen. Guy, een enthousiast gewichtheffer, traint drie keer per week intensief om zijn energie na het werk kwijt te kunnen. Tijdens de TTC Sportchallenge stuitte hij echter op een technisch probleem: "Mijn hartslagmeter kon het gemiddelde van mijn hartslag niet berekenen, wat ik nodig had om te rapporteren tijdens de challenge," vertelt Guy. Zijn oplossing? Hij programmeerde een eigen tool met Python om dit gemiddelde zelf te berekenen.

Praktijk & theorie

Guy's innovatieve aanpak illustreert perfect hoe technische vaardigheden toegepast kunnen worden in alledaagse, praktische situaties en zelfs in sport. Het is een inspirerend voorbeeld van hoe onze trainees hun technische skills inzetten buiten de gebruikelijke kaders.

Bij TTC juichen we de creatieve en praktische toepassing van technische kennis toe. We zijn trots op Guy en alle andere deelnemers die zich inzetten om hun teams naar de overwinning te helpen in de TTC Sportchallenge. Hun doorzettingsvermogen en innovatieve benaderingen zijn wat TTC tot zo'n unieke plek maken om te werken.

We wensen alle teams veel succes in de laatste fase van de competitie. Ga voor goud, TTC!

Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen