Ga terug
TTC aan het woord

Het woord aan onze interne teams – HR & Recruitment

Young professionals met laptop

Hoe gaat het er binnen The Trainee Company aan toe? Wat voor soort afdelingen zijn er allemaal? Wat is hun passie en drijfveer? Om een kijkje te geven in de keuken van The Trainee Company, geven we het woord aan onze eigen interne teams. Vandaag vertelt het HR & Recruitment team over hun motivatie en werkzaamheden.

Wij zijn het HR & Recruitment team. Het HR & Recruitment team werkt nauw samen met elkaar, maar heeft ook beide zijn eigen specialiteit. Zo regelt het HR-team onder andere alles rondom indiensttreding, contracten etc. en is het Recruitment-team altijd opzoek naar een match made in heaven voor young professionals.

De TTC-belofte

Als HR & Recruitment afdeling zijn wij enthousiast, ijverig en vastbesloten om gemotiveerde kandidaten te vinden voor onze traineeships. Bijvoorbeeld via een berichtje op LinkedIn, beurzen en netwerkevents zoals de inhousedag, waar we jou meenemen in de mogelijkheden en graag horen wat je vaardigheden en ambities zijn. We gaan er honderd procent voor en kunnen je beloven dat je bij The Trainee Company kiest voor een transparant bedrijf dat voor jou op zoek gaat naar een toffe nieuwe uitdaging.

Je bent jong en je wilt werken

Krijg jij na het versturen van een sollicitatiebrief ook te horen dat je cv niet voldoet aan de vacature eisen? Of dat ze gekozen hebben voor iemand met meer werkervaring? Dan zoekt TTC jou! Want écht gezien worden voor de persoon die je bent, in plaats van een lijstje af kunnen vinken, dat vinden wij bij The Trainee Company het allerbelangrijkste.

Een persoonlijke aanpak

Of je nou het liefst duikt in een uitdagende data vraag, geavanceerd IT-probleem of je vooral wilt focussen op de financiële vraagstukken, The Trainee Company komt graag in contact met jou. Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het CV. Vragen als ‘Wie ben je? Wat vind je leuk? Wat zie jij als leuke uitdaging?’ stellen wij je graag in een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Bunnik. We zullen je altijd aanmoedigen om jezelf te zijn en te blijven ontwikkelen. Zo haal jij alles uit je traineeship en kom je terecht in uitdagende en toffe opdrachten bij een opdrachtgever die écht bij jou past!

Gerko Wijnsma account manager Finance
Benieuwd naar onze traineeships?

Ontdek de veelzijdigheid van onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk traineeships
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen