Ga terug

Het woord aan onze interne teams – Accountmanagers Data & Analytics

TTC DEEL 33551

Hoe gaat het er binnen The Trainee Company aan toe? Wat voor soort afdelingen zijn er allemaal? Wat is hun passie en drijfveer? Om een kijkje te geven in de keuken van The Trainee Company, geven we het woord aan onze eigen interne teams. Vandaag vertellen de accountmanagers voor het Data & Analytics Traineeship over hun motivatie en werkzaamheden.

Wij zijn de Accountmanagers van het Data & Analytics Traineeship. Wij zitten elke week bij de leukste opdrachtgevers – van overheid en commercie tot zorg en onderwijs – om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van de data te bespreken. Zo proberen wij elke keer weer de beste match te maken tussen trainee en opdrachtgever.

Een gouden data expert

Doordat de nieuwste technologische ontwikkelingen steeds meer meetbare gegevens voortbrengen kiezen steeds meer bedrijven voor een data gedreven werkmethode. Dit is waar wij gouden kansen zien. Door in gesprek te gaan met data gedreven organisaties proberen wij erachter te komen hoe onze trainees het beste ingezet kunnen worden om het bedrijf te ondersteunen. Zo komen onze trainees terecht in functies als Data Analist, Business Intelligence (Specialist), Data Engineer of Data Scientist.

Toekomstbestendig

Data is een vrij nieuwe branche, maar vol in ontwikkeling en zit daardoor ook vol met kansen – voor nu en in de toekomst. Hierdoor is de datawereld een ideale plek om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Door nauw contact te onderhouden met bedrijven vinden wij altijd de gouden match voor een starterspositie die aansluit op jouw ideeën en ambities en die doorgroeimogelijkheden biedt in de toekomst. Daarnaast heb je doordat data continue in ontwikkeling is, de mogelijkheid om snel door te groeien en je te blijven verdiepen in onderwerpen die je interessant vindt.

TTC DEEL 33898
Benieuwd naar onze traineeships Data & Analytics?

Ontdek de veelzijdigheid van onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk traineeship
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen