Ga terug

Het woord aan onze interne teams – Accountmanagers Business & IT

TTC DEEL 34220

Hoe gaat het er binnen The Trainee Company aan toe? Wat voor soort afdelingen zijn er allemaal? Wat is hun passie en drijfveer? Om een kijkje te geven in de keuken van The Trainee Company, geven we het woord aan onze eigen interne teams. Vandaag vertellen de accountmanagers voor het Business & IT Traineeship over hun motivatie en werkzaamheden.

Wij zijn de accountmanagers van het Business & IT Traineeship. Wij hopen jou te laten kennismaken met de mogelijkheden binnen de wereld van IT. Ben je bijvoorbeeld wel nieuwsgierig naar de dynamische sector van IT, maar weet je niet welke functie het beste bij jou past? Geen zorgen! Wij staan klaar om samen met jou te ontdekken waar jouw passies en ambities liggen en zetten die om in gave IT-functies bij één van onze opdrachtgevers.

100.000 mogelijkheden

Als je interesse hebt in de technische kant en daarom beter past bij functies als Netwerkbeheerder of Developer, óf als je meer gericht bent op service of management en liever werkt als Functioneel Beheerder of Projectmanager, dan zijn de mogelijkheden binnen het Business & IT Traineeship eindeloos. Het belangrijkste is dat wij samen met jou op zoek gaan naar de perfecte match. Dit doen we door jouw interesses, vaardigheden en doelen in kaart te brengen en te kijken naar doorgroeimogelijkheden.

Opendeurbeleid

Bij ons op kantoor staat de deur altijd open voor een gesprek. We willen weten wat jou drijft, wat je wilt leren en hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw ontwikkeling binnen het traineeship. Maar ook als je gewoon even wilt kletsen, je hart wilt luchten of een leuke grap komt vertellen ben je meer dan welkom.

TTC DEEL 33898
Benieuwd naar onze traineeships Data & Analytics?

Ontdek de veelzijdigheid van onze traineeships en kom erachter waar jij energie van krijgt!

bekijk traineeship
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen