Ga terug
TTC aan het woord

Eerste TTC Kerstborrel

Dataspecialist speelt tafeltennis

Op 8 december was het zo ver, de eerste kerstborrel van The Trainee Company!

Aan het einde van de middag werden alle laptops op kantoor dicht geklapt en kon de kerstborrel beginnen. De parkeerplaats was omgetoverd tot een waar foodtruckfestival. Hier konden we bij verschillende statafels gezellig borrelen en waren er verschillende gerechten van de foodtrucks om uit te kiezen: burgers burrito’s en poffertjes!

De kerstborrel draaide natuurlijk niet alleen om het eten en drinken, er waren genoeg activiteiten om met elkaar te doen. Door het hele kantoor waren er diverse spellen te spelen, zoals levensgrote Jenga en tafeltennis. De tafeltennistoernooien gingen er behoorlijk fanatiek aan toe.

Één van de hoogtepunten waren de pubquiz en de bingo! Tijdens de pubquiz, onder leiding van quizmaster Johan, werd onze algemene, kerst en TTC-kennis getest. Aansluitend aan de pubquiz begon de bingo. Dit was geen gewone bingo met een rad en balletje, nee, Belinda had een superleuk verhaal geschreven waar de verschillende bingonummers in verwerkt waren. Het ging er fanatiek aan toe en de winnaars gingen met een leuke prijs naar huis.

We kijken nu al uit naar het volgende TTC event!

Kerstborrel met trainees
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen