GoodtobeBetter is The Trainee Company

Welkom, voormalige GoodtobeBetter-bezoeker! We zijn blij je te mogen informeren dat GoodtobeBetter nu een trots onderdeel is van The Trainee Company, ontstaan uit de fusie van GoodtobeBetter, Fincade en Stradis. Deze samensmelting brengt het beste van drie werelden samen, waardoor we een nog sterkere partner zijn in jouw professionele ontwikkeling.

Lees meer over TTC
Of bekijk direct onze traineeships
Gerko Wijnsma account manager Finance

Wat verandert er voor Jou?

Als voormalige bezoeker van GoodtobeBetter, ben je wellicht gewend aan specifieke diensten en een bepaalde benadering. We willen je verzekeren dat we deze waarden en kwaliteiten behouden, terwijl we ze verrijken met de expertise en mogelijkheden van Stradis en Fincade.

Wat kun je verwachten van The Trainee Company?

  • Verbreed Aanbod: Ons gecombineerde aanbod omvat nu een breder scala aan traineeships, cursussen en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Expertise en Netwerk: Profiteer van een uitgebreider netwerk van professionals en experts in verschillende sectoren.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Blijf groeien met onze op maat gemaakte ontwikkelingsplannen, nu versterkt door de kennis van drie organisaties.
Lees meer over The Trainee Company
Aandacht

Alles wat we doen, doen we met aandacht. We hebben oog voor detail, werken met focus en stellen persoonlijk contact voorop. Wat voor ons telt? Niet alleen praten, maar ook écht luisteren. We staan voor een professionele aanpak met een menselijke touch!

Ontwikkelen

Bij ons gaat het niet zozeer om waar je uiteindelijk uitkomt, maar om de weg die je bewandelt. Ons doel is jouw groei, puur en simpel. Klinkt afgezaagd? Wel nee joh! Met de juiste training, begeleiding en jouw eigen inzet haal jij alles uit jezelf!

Energiek

Wij hebben de positiviteit van een levenscoach en de energie van een topsporter. We barsten van de ambitie en staan voortdurend open voor groei. We delen allemaal dezelfde mindset en dat is juist wat ons bij elkaar brengt: we geven elkaar een flinke dosis motivatie!

Traineeships

Trainee finance heeft voeten op bureau
Business & IT
Trainee it houdt computer muizen vast
Data
Young professional houdt rekenmachine vast
Finance
Trainee houdt tas vast
Young professional voeten op stoel
“Prettige samenwerking met één vast contactpersoon. En op die manier vinden we eigenlijk altijd mensen die perfect in ons team passen en zich het werk snel eigen maken!”

Irma Jelsma

UMC
“Kansen krijgen, grijpen en creëren. Zo omschrijf ik mijn eerste jaar als trainee bij The Trainee Company in een notendop. Dat belooft wat voor de toekomst! Ik kijk er enorm naar uit”

Lotte Kok

Trainee
Filters
Vakgebied
Opleidingsniveau
Locatie
Filters toepassen